VIERAILIJALLE

Mitä Järvenpään brändin
kulmakivet tarkoittavat vierailijalle?​

Saavutettava Järvenpää

Erinomaiset liikenneyhteydet houkuttelevat kaupunkiin myös matkailijoita. Aivan juna-aseman vieressä sijaitsevan Järvenpää-talon ja Järvenpään taidemuseon antiin tutustuminen ei voisi olla kätevämpää.

Taiteilijakodit Ainola, Ahola ja Suviranta sijaitsevat virkistävän kävelymatkan päässä Ainolan asemalta. Uudistetut, upeat kevyen liikenteen reitit esittelevät kaupungin kauneimmillaan.

Uudistuva Järvenpää

Järvenpään jatkuva kehittyminen ja uudistuminen vaikuttavat väistämättä myös matkailijoiden mielenkiintoon. Vierailla on kokemisen arvoisia asioita aina uudelleen ja uudelleen, kun kaupunkia vetovoimaistetaan eri alojen ja toimijoiden yhteistyöllä.

Vaikka suomalaisen kulttuurin kultakauden taitelijoiden tarinat ovat ja pysyvät, niin se miten me niistä kerromme uudistuu ajassa.

Taiteen ja kulttuurin Järvenpää

Matkailuoppaisiin listataan usein kulttuurihistoriallisesti arvostetuimmat kohteet, mutta Järvenpäästä löytyy niiden lisäksi myös nykykulttuuria, joka tuo tänne vieraita kasvavissa määrin ympäri maata ja maailmaa. Siksi tapahtumien ja tilojen instagrammattavuus varmistetaan ainutlaatuisilla puitteilla.

Järvenpään taide- ja kulttuuriskene kasvattaa kokemuksia teknologian turvin ja ymmärtää mikä vaikutus sosiaalisella medialla on löydettävyyden parantamiseksi.
Elävä ja luonnollinen Järvenpää
Matkailijoiden virikkeitä metsästävä mieli tulee luontaisesti ravituksi Järvenpäässä, jossa luonto ja sen arvoa korostava kaupunkiympäristö on vahvasti läsnä kaikkialla.

Tuusulanjärven ympäripyöräily, Vanhankylänniemen rantaraitin aktiviteetit, virkistävä seikkailu museokohteesta toiseen, pikku patikointi Lemmenlaaksossa tai rentoutuminen Rantapuistossa ovat vierailijalle varmoja elämyksiä. Myös Järvenpää-talon konsertti, sekä Janne-kadun kaupunkikulttuuri kuljettavat vierailijan kiehtovan elävään ja luonnolliseen Järvenpäähän.

Innostava ja kannustava Järvenpää

Järvenpäässä vierailevalle innostava ja kannustava kaupunki näyttäytyy rentona ilmapiirinä, avoimina ovina ja iloisen uteliaina ihmisinä, jotka ottavat vastaan yhtä lämpimästi vieraansa läheltä ja kauempaa.

Riittävä määrä ilmaisia tapahtumia, tiloja ja luontokokemuksia takaavat meille vieraita, jotka suosittelevat kaupunkia muillekin ja todennäköisemmin palaavat itsekin. Toiset jopa jäädäkseen.

Syvä yhteys
on järvenpääasia

Järvenpää on viisas ja väkevästi inhimillinen
kaupunki, joka haluaa luoda syvää yhteyttä
vastaamalla kokijansa tarpeisiin ja tunteisiin.

Katso mitä Järvenpään brändin kulmakivet tarkoittavat: