KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Vanhis heräsi talviunilta hyvää tekevässä laskiaisriehassa

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot herätti päiväksi talviuniltaan järvenpääläisten kohtaamispaikan Vanhankylän Kartanon laskiaissunnuntaina. Koko perheen hyväntekeväisyystapahtuma saatiin kokoon nopealla aikataululla yhteistyössä vapaaehtoisten siskojen ja simojen, yhteistyökumppaneiden ja tukijoiden kanssa ja järjestelyt olivat hieno esimerkki yhteisöllisyyden voimasta. Aurinkoinen sää, monipuolinen ohjelma ja kartanon pihapiiri houkuttelivat useat sata eri-ikäistä ulkoilijaa mukaan viettämään iloista sunnuntaipäivää yhdessä ja tekemään samalla hyvää: tapahtuman tuotolla järjestetään lisää Välittämisen keikkoja eli pop up -tapahtumia ikäihmisille!

Tykkäyksiä: 24
Näkymät: 250
Tekijä:
Siskot ja Simot