KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Local Storage Ylijäämäpuoti – Rennosti kohti resurssiviisasta Järvenpäätä

Local Storage Ylijäämäpuoti on nuoren miehen panos kohti resurssiviisasta Järvenpäätä. Puodin toiminta perustuu jakamiseen ja lainaamiseen sekä pieneen jäsenmaksuun, johon sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Ylijäämäpuodissa jäsenet jakavat omaa ylimääräistä ilmaiseksi toisille jäsenille, ottavat omaan käyttöönsä toisilta ylijäänyttä ja lainaavat yhteisiä tavaroita. Tavoitteena on saada kiertoon hauskalla tavalla kaikki se ylimääräinen hyväkuntoinen kodin tavara, vaate ja elintarvike, mikä järvenpääläisissä kodeissa seisoo käyttämättömänä. Ylijäämäpuodin jäsenillä on myös mm. yhteinen soutuvene Vanhiksessa, jotta mahdollisimman moni kaupunkilainen pääsisi nauttimaan järvestämme. Ylijäämäpuoti ja sen upeat jäsenet vähentävät näin monella tapaa uudenostamista kaupungissamme. Puoti löytyy keskeiseltä paikalta Järvenpäätä. Se on Pajalassa Emalikukan sisäpihalta.

Tykkäyksiä: 209
Näkymät: 1018
Tekijä:
Riitta Mikkola