KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Hyvää ja kaunista

Kotiseuturakkaus, yhdessä tekeminen ja asukkaiden ilahduttaminen olivat asukasliikkeemme kantavat voimat lähes yhdeksän vuotta sitten, kun kolme touhukasta tyyppiä päätti kääriä hihat ja ruveta valittamisen sijaan välittämään.

Näkyvin näiden vuosien toiminnoista taitaa olla kukkateokset, joilla kaupunkilaisten ja vierailijoiden esteettistä silmää on hellitty jo seitsemän vuoden ajan. Valitsimme aikanaan paikaksi kaupungin rumimman risteyksen, Helsingintien ja Mannilantien risteyksen. Paikka valikoitui avoimella kutsulla toteutetussa kukkakävelyssä. Samalla lanseerattiin asukasliikkeen hashtag #hyväjäke joka on nyt myös kaupungin, kaupunkilaisten ja vierailijoiden käytössä Facebookissa, Instassa ja Twitterissä. Pelkästään Instagramissa jo lähes 5000 kuvaa.

Kesäkukkaistutuksia on kumisaappaista käsilaukkuihin, fillareista vanhoihin tuoliin, postilaatikoista parvekelaatikkoihin ja räsymattojen kautta istutuslaatikoihin. Vuosien varrella kukkainstallaatiot ovat saaneet liikkeelle kaupunkilaisten lisäksi vierailijat, median (Maikkarin kymppiuutisten kevennys, Hesari, Keskari, bloggaajat ja vaikuttajat) paikallislehdistä puhumattakaan.

Tämän vuotiset kukkalaatikot on adoptoitu. Jokaisella on oma hoitajansa; yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä. Laatikot ovat vielä ensi kesänäkin käytössä, talveksi niihin suunnitellaan jotain sopivaa ja mukavaa.

Kaikki kukkalaatikkoon tarvittava on saatu lahjoituksina yritysystäviltämme, kaupunki tarjosi istutusmullat. Yhdessä saadaan valtavasti aikaan.

Hyvä kasvaa Järvenpäässä -asukasliike

Tykkäyksiä: 89
Näkymät: 569
Tekijä:
Ylläpito