KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Rakkaudesta luontoon ja taiteeseen

Rakkaudesta luontoon ja taiteeseen maalailee Järvenpäästä vastustamattoman vierailukohteen: ”Jäke on näkemisen ja elämyksen arvoinen vierailukohde.
Löytyy niin taidetta kuin luonotoa jopa ihan keskustassa.
Järvenpää on kaupunki jonne lähikaupungeista esim Vantaalta on hyvä ja nopea yhteys junalla tai autolla.
Kannattaisi mainostaa todellakin enemmän. Kesällä rantapuisto aivan loisto mesta ”kaikenikäisille kaikenlaisilla kulkupeleillä kulkeville”
Voi harrastaa, tai olla harrastamatta, kaupungin sydämessä on järvi jonne liikuntaesteisenkin on mahdollista pulahtaa ja pyörätuolillakkin pääsee aivan rantaan.
Upeat vanhat terijoen salavat keräävät ympärilleen rauhoittumaan ja rentoutumaan kulkijoita eri tavoin joita kaikki rakastaa.
Suihkulähteen kun vielä saa takaisin, niin paikka on täydellinen.”

Tykkäyksiä: 70
Näkymät: 436
Tekijä:
Sari Niiranen