KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Vaihtorinki Järvenpää

Vaihtorinki Järvenpää on juuri 10 vuotta täyttänyt järvenpääläinen Facebook-ryhmä, jonka ideana on kierrättää käyttökelpoista tavaraa niin ettei se päätyisi kuormittamaan kaatopaikkaa-samalla joku voi löytää jotain etsimäänsä. Eikä hankinta kaadu välttämättä rahapuoleen…Vaihtoringissä valuuttana ei toimi raha vaan kunkin sopivaksi katsoma tai yhdessä sovittu asia, joskus tuote vaihtuu esim. hymyyn tai suklaalevyyn. Tyytyväisiä vaihtoja ja hauskoja järvenpääläisten kohtaamisia on tullut tämän ryhmän myötä jo valtava määrä. Vaihtorinki Järvenpää on ensimmäisiä Vaihtorinki-ryhmiä Suomessa ja se on toiminut esikuvana myös muille paikkakunnille. Vaihtorinki Järvenpää-ryhmän perustaminen ja ylläpito on esimerkki siitä, miten yksittäinen kuntalainen voi tehdä ekotekoja joilla on vaikutusta.

Tykkäyksiä: 14
Näkymät: 349
Tekijä:
Tytti Vastamaki