KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Kierrätä helposti Järvenpää -ryhmä

Olen kipukroonikkona olen kivunsiedätyshoitoa varten perustanut Kierrätä helposti Järvenpää ryhmän.

Haen ihmisiltä kotoa tavaroita mitkä sitten vien kierrätyskeskukseen tai kiertokapulaan. Olen myös toimittanut tavaraa ihmisiltä toisille. Olen myös käynyt hakemassa esim. Lemmenlaaksosta metsään heitettyjä jätteitä.

Maksuna otan vain polttoaine ja jätekulut. Näin on kaupunki pysynyt siistimpänä ja tavarat on kierrätetty oikea oppisesti.

Nyt sairauteni edennyt niin pitkälle, että minulla on selkäydinstimulaattori ja joutunen lopettelee ryhmää. Kuitenkin 3v aikana tavaraa on liikkunut reilusti ja olen vaimoni kanssa tehnyt lukuisia vähävaraisia, vanhuksia ja sit ihan ”normaali” kuntalaisia joilla ei ole mahdollisuutta kuljettaa tavaraa kierrätykseen.

Olemme saaneet myös 100 hyvää tekoa Järvenpäässä tunnustuksen.

Tykkäyksiä: 9
Näkymät: 165
Tekijä:
Ari Makinen