KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Jälkeläiset-elokuva

Mistä taiteilija löytää voimaa vuodesta toiseen luoda jotakin uutta ja tuoretta?

Deadlinet ja ulkopuolisten mielipiteet luovat paineita taiteilijoille, mutta yhteisön tuki antaa voimaa yksittäisille ja ajoittain myös yksinäisille luovan työn tekijöille.

Dokumentin päähenkilöt Harri ja Marja Vuori viettävät taiteilijaelämää Tuusulanjärvellä Ainolan kupeessa. Dokumentissa Vuoret pohtivat taiteilijaelämän iloja ja haasteita yhdessä kuvataiteilijoiden Hanne Lindströmin ja Jukka Kinasen kanssa. Eräänä päivänä Helsingin yliopisto ilmoittaa Harrille, että hänen virkansa sävellyksen opettajana yliopistolla lakkautetaan. Tästä alkaa taiteen olemassaolon ja kulttuurin puolustuspuheenvuoro.

Kesto: 52 min

Tuotanto: Mättö Media Oy

Elokuva katsottavissa #Järvenpääteko kilpailun ajan ilmaiseksi netistä: https://vimeo.com/211365903

Valokuva Amanda Lehtola

Tykkäyksiä: 15
Näkymät: 391
Tekijä:
Aino Matto