KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuvaNext photo
Kilpailu on päättynyt!

Jäpäset

Neulekahvila Lentävä Lapanen järjesti vuonna 2013 Järvenpään nimikkolapasten, eli ”Jäpästen” suunnittelukilpailun yhdessä Järvenpään kaupungin, Järvenpään Käsityökeskuksen ja Eiran Tukun kanssa. Kilpailun voitti Eva Roos-Rautakorven Keltavuokko-nimiset lapaset. Kilpailijoilta pyydettiin lapasten suunnittelun ja valmistamisen lisäksi lapasten tarina. Eva Roos-Rautakorpi kirjoittaa, että keltavuokko kertoo talven taittumisesta ja kevään aukeamisesta luonnonkauniin Tuusulanjärven maisemissa. Keltavuokko hehkuu valoa ja iloa kevään kunniaksi.

Tykkäyksiä: 25
Näkymät: 285
Tekijä:
Lentava Lapanen