KILPAILU

Äänestä suosikkiasi #järvenpääteko -kilpailussa!

#järvenpääteko-kilpailussa etsittiin mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Tekoja, joissa rakkaus Järvenpäähän näkyy, kuuluu ja tuntuu! Mukaan ilmoittautui 25 upeaa ja erilaista #järvenpäätekoa. Tutustu kilpailutöihin, inspiroidu ja äänestä suosikkiasi! Äänestää voi aina 30.9. asti.

Voittaja valitaan viiden eniten ääniä saaneen kotiseuturakkausteon joukosta lokakuun aikana. Valinnan tekee brändiuudistuksen työryhmä. Voittaja palkitaan kahden hengen kuumailmapallolennolla Rantapuistosta (arvo n. 1000€).

kuumailmapallo2_2
Edellinen kuva
Kilpailu on päättynyt!

Anthuan – Mun Kulmat

Anthuan – Mun Kulmat

Kuuntele biisi: https://www.youtube.com/watch?v=BxI_BDW0wMU

Mun kulmat: Asia josta jokanen on aina tavalla toisella ylpeä. Mun kulmat. Kuvastaa tätä hetkeä sekä palaa historiasta jota me järvenpääläiset kuljetamme mukanamme. Taiteellisuus. Päättäväisyys. Sinnikkyys Ovat kulkeneet jo pitkän ajan veressämme. Ne heijastuu kaikessa meidän tekemisessä. Pienestä kylästä pystytään puskemaan monella eri tavalla isoksi kaupungiksi.

Järvenpään on Suomen historiassa aina ollut merkittävä kaupunki ja siitä kulmasta on pidettävä kiinni. Meistä jokaisesta on siihen mitä haluamme tehdä mistä ollaan aina uneksittu. Vaikka osoite hetkeksi vaihtuu niin lyyra pysyy aina sydämessä. Kappale muistuttaa siitä mitä meillä oli, mitä meillä on ja samalla vastaanottaa uudet muutoksen tuulet.

Ps. Jos et oo vielä käyny Järvenpäässä niin toivottavasti Mun Kulmat kappaleen esipuhe osaa valmistella sut meininkiin.

Tykkäyksiä: 98
Näkymät: 820
Tekijä:
Anton Kettunen