ELINKEINOELÄMÄLLE

Mitä Järvenpään brändin
kulmakivet tarkoittavat elinkeinoelämälle?​

Saavutettava Järvenpää

Bisnes kannattaa perustaa sinne, minne niin työntekijät, logistiikka kuin asiakkaatkin liikkuvat helposti. Lahden, Tuusulan ja Tampereen moottoritiet, pää- ja oikorata sekä satama-alueiden, lentokentän, Kehä I ja Kehä III –teiden läheisyys pitävät ihmiset, tavarat ja palvelut liikkeellä sujuvasti joka ilmansuuntaan yli kunta- ja maarajojen.

Järvenpään palveluasenne yrittäjiään kohtaan on erinomaisella tasolla. Siksi kaupungin kanssa asioiminen on ripeää ja joustavaa.

Uudistuva Järvenpää

Uudistuminen on elinkeinoelämälle välttämätöntä, jotta mielenkiinto asiakkaiden silmissä säilytetään. Yritysmaailma arvostaa nopeasti reagoivaa kaupunkia, joka auttaa yrittäjiään aidosti onnistumaan.

Rohkeasti uudistuva kaupunki innostuu radikaaleistakin ideoista ja lähtee aktiivisesti mukaan toteuttamaan yrittäjien unelmia istumalla samalla puolella pöytää heidän kanssaan. Uteliaille asukkaille on helppo pilotoida erilaisia kokeiluja tai vaikka testata uusia liikeideoita.

Taiteen ja kulttuurin Järvenpää

Suomen maailmanlaajuisesti arvostetuimman säveltäjän sekä suomalaisen kulttuurin kultakauden kuvataiteilijoiden ja kirjailijoiden kotipaikka inspiroi silloin ja inspiroi tekijöitä nyt sekä tulevaisuudessa.

Kulttuuri kokoaa ihmisiä yhteen, ja mikä olisi otollisempi paikka kasvattaa yritystään, kuin kulttuuri- ja tapahtumakaupungissa, jonka juuret ovat ainutlaatuisen vahvassa perimässä. Järvenpää ruokkii luovuutta ja synnyttää uutta. Taiteen ja kulttuurin vahva rooli kaupungissa on elinkeinoelämänkin etu.
Elävä ja luonnollinen Järvenpää
Järvenpäässä ymmärretään syvällisesti monipuolisen elinkeinoelämän merkitys elävälle kaupungille. Hyvin erilaisia toimialoja edustavien yrittäjien ja kaupungin keskinäinen dialogi on luontevaa ja tasa-arvoista. Kaupunki tukee alueensa yritysten kasvua ja työllistämismahdollisuuksia.

Innostava ja kannustava Järvenpää

Elinkeinoelämälle innostava ja kannustava tarkoittaa toimivaa infraa, kasvuun sparraavia puitteita sekä ilmapiiriä, jossa on mutkatonta ja turvallista toimia. Se tarkoittaa myös omaa liiketoimintaa eteenpäin vieviä verkostoja, näkymisen paikkoja sekä yllättäviäkin mahdollisuuksia. Vähäinen byrokratia ja matalat kynnykset ovat varma tapa tehdä Järvenpäästä houkutteleva kasvuparatiisi elinkeinoelämälle.

Syvä yhteys
on järvenpääasia

Järvenpää on viisas ja väkevästi inhimillinen
kaupunki, joka haluaa luoda syvää yhteyttä
vastaamalla kokijansa tarpeisiin ja tunteisiin.

Katso mitä Järvenpään brändin kulmakivet tarkoittavat: